info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kar Tekirdağ ı vurdu!

Tekirdağ da öğle saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Beyaza bürünen şehirde ilçe yolları ulaşımı kapandı, araçlar kaza yaptı.

Tekirdağ da sabah saatlerinden itibaren aralıksız devam eden yağış nedeniyle kar kalınlığı şehir merkezinde 20 santimetreye ulaştı. Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geldi. Ulaşıma kapanan Tekirdağ- İpsala D-110 Karayolu, karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu tekrar trafiğe açıldı. D-110 karayoluna zincirsiz araç geçişlerine izin verilmedi. Malkara istikametine gidecek onlarca araç yolda beklemeye başladı. Beşiktepe Kışlası na gitmek için şehir merkezinden çıkan askeri araçlarda yoğun kar ve tpi nedeniyle şehir çıkışında beklemeye alındı. Üzerlerinde OBÜS tankları taşıyan TIR lar şehir çıkışında halen bekletiliyor.

Etkili kar ve tipi, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Tekirdağ-İpsala Karayolu nda seyreden çok sayıda TIR ve otobüs, buzlanma nedeniyle kayarak yol dışına çıktı. Keşan dan İstanbul a giden bir yolcu otobüsü orta refüjde kara saplandı. Yolcuları ile birlikte mahsur kalan otobüs kurtarılmayı bekliyor.

Hürriyet Mahallesi nde Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. ye (TREDAŞ) ait merkez trafonda, aşırı yüklenmeden dolayı patlama yaşandı. Arıza nedeniyle şehre yaklaşık 4 saat süre ile elektrik verilemedi.